Er wordt massaal kleding gebracht en we zijn u heel dankbaar daarvoor.  Wij krijgen in het najaar veel zomerkleding aangeleverd en in het voorjaar veel winterkleding. Zowel in onze opslag als in onze winkel hebben wij echter maar beperkt de ruimte.  Heeft u kleding voor ons die pas het volgende seizoen gedragen kan worden? Wilt u het dan bewaren en later brengen? Daar helpt u ons enorm mee.

Voorheen werd onze overtollige kleding opgehaald door Reshare van het Leger des Heils. Onlangs werden wij genoodzaakt over te stappen naar een andere afnemer. Ook hier krijgt uw kleding weer een goede tweede bestemming. De regels zijn daarbij helaas wel veranderd. Wij mogen het volgende NIET meer aanleveren:

  • gebruikte dekbedden, wollen dekens, kussens
  • tafelkleden, vloerkleden, vitrage en gordijnen
  • kleding met een naamsticker (bijv. uit een verzorgingshuis)

Mocht u goede kleding met naamstickers hebben en toch een goed doel willen steunen: de Moeder Teresa-stichting in Ulft is u er dankbaar voor.

 

De aan te leveren kleding voor onze winkel dient schoon en heel en het liefst ook eigentijds te zijn. Kijkt u thuis goed alle kleding na en maakt u ook de zakken leeg? Kleding, en wat er in achter blijft, wordt namelijk automatisch eigendom van de kledingbank. Losse kledingstukken zijn al snel niet meer te achterhalen (want reeds gesorteerd en uitgegeven).

 

Speelgoed nemen wij NIET in. Er zijn speelgoedbanken in Arnhem en Wageningen. U kunt ook terecht bij NANDRI, Reisenakker 12 in Zevenaar (achter het ziekenhuis). Daar wordt het verkocht voor een goed doel in Sri Lanka.

 

 

Locatie:

Lichtenhorststraat 13

6942 GS  Didam

 

(Dit is rechts van de Hubo, achter Roosendaal Interieurbouw)

Vragen? Neemt u dan contact met ons op:

06-2692 0718 

 

Openingstijden voor inname:

Iedere 1e zaterdag van de maand

van 10.00 uur – 12.00 u.

(kleding schoon, heel en liefst eigentijds!)

Openingstijden uitgifte:

Alleen op afspraak.

Postadres (GEEN BEZOEKADRES!!!): 

Stichting Kledingbank Montferland

Van Rouwenoortweg 13

6942 PH Didam

E-mail

kledingbankmontferland@gmail.com

Steunen of sponsoren?

Bankrekening:

NL23 RABO 0313 3060 52

t.n.v. Kledingbank Montferland

KvK-nummer: 

55 51 15 92

ANBI:

De Kledingbank is aangemerkt als een goed doel; giften zijn aftrekbaar voor de belastingen.