Dit kwartaal is er een statiegeld-actie bij Coöp in Didam. Klanten kunnen hun statiegeld doneren aan de kledingbank. Na afloop van de actie verdubbelt Ccöp het verzamelde bedrag.

 

Foto: secretaris Riet Visser met de bedrijfsleider van Coöp

 

Onze Kledingbank is benaderd door regionale omroep Optimaal FM, waarvan de uitzendingen het hele gebied van de gemeenten Winterswijk, Doetinchem en de Gemeente Montferland bestrijken. Vanaf 9 december stonden de uitzendingen 5 dagen lang in het teken van de actie "Warme Winterkleding", en werden luisteraars opgeroepen de genoemde organisaties te steunen door mooie, goed bruikbare, eigentijdse, warme winterkleding te doneren!

 

Foto: initiatiefnemer Balthasar

 

 

Lees meer...

 

Wederom heeft Ans Koster Bodyfashon ons in de watten gelegd met een KORTING-BIJ-INLEVEREN-VAN-JE-OUDE-BH-aktie. We mochten deze keer 86 BH's in ontvangst nemen. Geweldig bedankt!

 

Wederom werden we genomineerd dit jaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dankzij de stemmen van veel Rabobank-leden hebben we het prachtige bedrag van E 1731,49 mogen ontvangen. Wat ontzettend fijn, bedankt!!!!

 

vrijdag 1 maart 2019

 

ONDERSCHEIDING

 

Deze dag mochten wij onder grote belangstelling de hoogste onderscheiding "Het Eikenloof van de Boschslag" van carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers in ontvangst nemen. De Loilse vereniging reikt de medaille jaarlijks uit voor de "meest verdienstelijke Didammer".

Met elf afgevaardigden (hoe toepasselijk voor carnavalsbegrippen!) kregen we de plak en een mooie bos bloemen in het bijzijn van de burgervader en een aantal wethouders op het podium in het gemeentehuis.


De voorzitter van De Vrolijke Drammers, Marcel Wiendels, had zich goed ingelezen, bezocht de voorzitter eerder thuis en nam een kijkje in onze winkel. Hij hield een mooie toespraak, waarin hij een goed beeld van de Kledingbank neerzette én een pleidooi voor ons richting gemeente hield.
Al met al een geweldige schouderklop èn een mooi artikel in de plaatselijke krant. Zo komt ons werk weer eens flink onder de aandacht! Hoe leuk is het om datgene waar iedereen zijn ziel en zaligheid in legt, zo gewaardeerd te zien!

 

 
Meer artikelen...

Locatie:

Lockhorststraat 10

6942 AC  Didam

 

Dit is de voormalige Hoogveld-garage, achter de dierenkliniek en woonhuis nr. 10

 

Vragen? Neemt u dan contact met ons op:

06-2692 0718 

 

Openingstijden

Openingstijden voor inname:

Iedere woensdag en zaterdag van 10.00 uur – 12.30 uur.

(kleding wel schoon, heel en liefst eigentijds!)

Openingstijden uitgifte:

Alleen op afspraak.

Postadres (GEEN BEZOEKADRES!!!): 

Stichting Kledingbank Montferland

Van Rouwenoortweg 13

6942 PH Didam

E-mail

kledingbankmontferland@gmail.com

Steunen of sponsoren?

Bankrekening:

NL23 RABO 0313 3060 52

t.n.v. Kledingbank Montferland

KvK-nummer: 

55 51 15 92

ANBI:

De Kledingbank is aangemerkt als een goed doel; giften zijn aftrekbaar voor de belastingen.