>
Doe mee aan Fietschallenge A12!

Doe mee aan Fietschallenge A12!

Fiets jij de files ook liever weg? Dan hebben we goed nieuws! Doe mee met de FietsChallengeA12 2023 en win geweldige prijzen! Meld je gratis aan via www.fietschallengeA12.nl en start op elk moment tussen 15 april en 15 oktober. Fiets niet alleen voor je gezondheid en om geld te besparen op benzine, maar ook voor het verminderen van de verkeersdrukte en om goede doelen in de regio te steunen. Kledingbank Montferland is een van de goede doelen waarvoor je kunt fietsen. Bovendien maak je iedere maand kans op prijzen. Meer weten en aanmelden? Ga naar www.fietschallengea12.nl.

Meedoen is eenvoudig:
– meld je aan via www.fietschallenga12.nl
– download de app Toogether Cycles
– elk fietstochtje kan meetellen (app starten – pauzeren – stoppen)
– doneer de vergaarde punten aan Kledingbank Montferland

Een filmpje geeft informatie over de fietschallenge A12