>
FietsChallenge start weer

FietsChallenge start weer

Op 20 maart 2024 starten we weer met de FietsChallenge. Doe jij ook weer mee? Dit keer organiseren we een speciale lente-editie, die loopt van de start van de astronomische lente op woensdag 20 maart tot en met woensdag 19 juni. Deelname is gratis, en aanmelden kan via het aanmeldformulier.  

Verbeteringen in de app: automatische start bij fietsen
We hebben de app verbeterd. Bij het eerste gebruik vraagt de app nu om toestemming om je ritten automatisch te volgen. Als je hiermee akkoord gaat, start de app voortaan automatisch bij al je ritten, waardoor je nooit meer vergeet de app aan te zetten. Als je liever niet automatisch wilt starten, kun je de app per rit handmatig opstarten. Je kunt op elk moment je instellingen aanpassen via de app-instellingen. Bovendien, als je meer dan 100 kilometer per maand fietst, maak je kans op een van de vijf cadeaubonnen van 25 euro.  

Doe mee en maak het verschil
Net zoals vorig jaar kan iedereen weer punten sparen voor 5 goede doelen uit De Liemers en Arnhem. Onze kledingbank is er een van. Vorig jaar deden 757 mensen mee en fietsten samen meer dan 230.000 kilometer. De goede doelen hebben hier een prachtig geldbedrag voor ontvangen en zijn blij met elke kilometer die jij voor ze wilt fietsen! We hopen dit jaar nog meer mensen te motiveren om mee te doen en zo de drukte op de wegen te verminderen. Als je vorig jaar deelnam via je bedrijf, kun je dit jaar zelfstandig meedoen.  

Meld je aan
Je kan elk moment gratis starten tussen 20 maart en 19 juni 2024 en zo veel ritten maken als je wil: Registreer je op de aanmeldpagina. Download de Toogethr Cycles app in de Appstore (Apple iOs) of Playstore (Android). Stap op de fiets en registreer je ritten. Verdien punten, steun goede doelen en win prijzen! Voor meer informatie en de spelregels kun je kijken op onze site.   Dus waar wacht je nog op? Spring op je fiets en doe mee aan de FietsChallenge Lente-editie 2024! Samen kunnen we een verschil maken en tegelijkertijd genieten van de voordelen van fietsen voor onze gezondheid, het milieu en de gemeenschap.